Viktig information


Jag har ätit Creme Brulée tre dagar i rad nu. Det är så snuskigt gott att jag blir helt skakig bara jag tänker på det.. Creeeeeme Bruléeeee, Cremeeee Bruuulée, CREEEEEEMEEE BRULÉEEE......

Min efterrättstopplista:

1. Creme Brulée
2. Gino
3. Prinsesstårta
4. Cheesecake
5. Marängswiss
6. Tiramisu
7. Fruktsallad med gräddglass
8. Semlor
9. Våfflor
10. Kanelbullar


Tidslukar-alien


Sommaren går snabbt, vad händer med tiden liksom?

Det känns som att en alien har lurat in sig i min hjärna och lever mitt liv medan den riktiga Siri ligger och sover. Och så ibland vaknar den riktiga Siri upp och ba:
Shit, är det redan augusti?!?!!
Och aliengubben ba:
Nejdåå... Schhhh...Det var bara en dröm.. Gå och lägg dig igen......


Fint igen

Fint


Apropå kärlek, världens bästa inlägg här:

"Var jag än vänder mig ser jag bara kärlek.

När en självmordsbombare sprängde sig mitt under julruschen i Sverige i vintras så rusade de runtomkring genast till hans undsättning. Hans sista stund i livet måste ha varit så förvirrande och konstig, han misslyckades med att döda en endaste en utom sig själv, och hans tänkta offer gjorde sedan allt vad de kunde för att rädda honom också. De lät sig inte regeras av skräck och hat. Detsamma gäller Norge de här dagarna. Jag har hört så många berättelser om ungdomar som hjälpt varandra, som med fara för sina egna liv räddat skadade undan skytten, om människor som farit över till ön i båt och hämtat så många de kunnat, om folk som väntat på fastlandet och forslat de nödställda till ett närliggande hotell. Jag har hört om hur sjukhusen i Oslo desperat gick ut och efterlyste mer blod och om hur det bara tog ett par timmar innan lagren var så fyllda att de inte kunde ta emot fler donationer. Den svenska vänsterpartisten Ali Esbati vittnade om hur en flicka som skjutits i kinden försökte ingjuta mod i dem som tog hand om henne: ”Om jag dör nu så kom ihåg att ni är fantastiska”. Fatta kärleken!


”Vårt svar är mer demokrati, mer öppenhet och mer humanitet”, sade Jens Stoltenberg med darrande stämma under gårdagens presskonferens. Det är precis så det är. Och det är precis därför terroristerna aldrig kommer att kunna vinna. Vi har valt en annan väg än de."


 

 


Kärlek


Mamma och jag har varit på utflykt idag. Myst i Kristianopel, gått på loppis, ätit gott och nu ska vi kolla på film. Har man världens bästa morsa eller?Yoda!
Men palla att den här morgonrocken inte går att beställa i vuxenstorlek?!


Det var då det


Min kära syster har varit på besök. Igårkväll skulle vi till Nivå för att "ta ett glas vin". Det där glaset vin tredubblades och fick sällskap av drinkar och shots.

Idag jobbar jag. Med huvudvärken Allan. Jag är så trött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Förut kunde jag ut och dansa och festa flera nätter i sträck samtidigt som jag jobbade. Vad har hänt?

Den bittra sanningen - Jag är inte purung längre. Min aktningsvärda ålder av 21 börjar ta ut sin rätt.

Tove och jag, när vi var purunga.


Gonna do it all tomorrow


Jag ska försöka komma på vad jag ska hitta på under hösten. Chile blev inställt! Sydamerika hägrar ju fortfarande till våren, men min höst är ett blankt och oskrivet blad. Just nu känns det som att ju mindre jag tänker på det, desto mer kommer det att lösa sig självt.

Planering och struktur... Inte mina starkaste sidor.91 miste livet


Vi lever i en sjuk värld. Lider med hela Norge idag.


Hejhej


Regnet öser, min skalle snurrar och jag vill upp till släkten och familjen i Kalix.

Dessutom har jag fått jobberbjudande i Chile till hösten. Ska ha bestämt mig tills imorgon... Tror att jag ska tacka ja.

Jiaaaaaajx. Läskigt.


Kontaktannons


En gubbe brukar komma in på museét och småprata lite. Han vill väldigt gärna träffa en kvinna och undrade om jag kunde höra mig för bland mina vänner. Så därför:

Någon som inte har något emot att dejta en äldre man? Han gillar att plocka svamp, blommor eller klöver. Han fiskar. Är tvångssamlare. Oklart vad han arbetar med. Han meddelade att han gärna träffar både äldre och yngre kvinnor, men inga "tjockisar".

Intresserad?


Funderingar


Jag är skendräktig.

Visste jag inte bättre så hade jag trott att jag var gravid.  

Illamående på morgonen, lättirriterad, ont i brösten och hormonsvallningar. Grejen är bara att det är 100 % omöjligt.. Något som min kropp vägrar att förstå.

Eller vänta.... Kanske har jag blivit gravid på ett gudomligt sätt? Någon gud som gjort mig på smällen? Precis som Jungfru Maria! Detta innebär alltså att jag kommer att föda det nya jesusbarnet?!!! JAG SKA KLÄMMA UT GUDS SON! Eller dotter?

Nu ska jag fundera ut tjejbebisnamn till profeter. Jesusia? Jesusila? Jesussi?


Yoho, yohoHej igen


Har varit lite tråkigheter i familjen så jag har varit lite off liksom.

Annars då?

Jag har varit på teater.
Blivit korsordsgalen, löser minst ett korsord om dagen.
Vi hade gårdsfest med grannarna och jag sköt upp ungarnas favoritboll högst upp i ett träd.
Har hetsätit gräddtårta och fått laktosmage i två dagar.
Fått en fästing.
Ritat tavlor på nätterna
Tjänat 20 kr genom att slicka under Toves fot.

RSS 2.0