Trivs


Jag tänker stanna kvar här! Är så sjukt osugen på att åka hem om en vecka!

Badat med elefanter, vandrat i djungel, ätit superstark mat, haft konstig tarmflora, blivit totalcharmad av alla underbara thailändare, känt mig som en prinsessa på spa, dansat, druckit för mycket caipirinha, svettats som en gris, gullat med varenda gatuhund och gatukatt och fått loppor på köpet, firat pappsens födelsedag och sett mor&far dansa helt galet till reggae...

ÅH, KOH CHANG!
Update

Har precis fått en gudomlig thai-massage. Äter fantastisk mat. Gillar alla ständigt leende thailändare. Är förvirrad och snurrig i Bangkok. Dricker singha. Har varit på myllrande marknad och köpt byxor med elefanter på. Sjunger på do-do-do-do-da-dam. Mmm, jag gillar't!

Thailand!!


Nu drar jag kosan mot värmen. Tre veckor tillsammans med världens knäppaste familj.. Detta blir bra!

Adieu, Farewell, Auf Wiedersehen!
Så jävla helig


Läser Dalai Lama igen, något som retar gallfeber på familjen:

Jag spatserar saktmodigt omkring härhemma med ett fromt ansiktsuttryck och ett milt leende. Till allas irritation börjar jag de flesta meningar med:
"Enligt Dalai Lama", "Dalai Lama anser", "Dalai Lama uttryckte sig en gång". Jag pratar om vikten av medlidande, att hitta balans i livet, mindfulness. Och skakar bekymrat på huvudet när resten av familjen stressar som yra höns inför resan;
- Helvete, jag måste köpa nya badbyxor!
- Men pappa, behöver du verkligen det där materiella föremålet? Gör det ditt liv bättre? Blir du lyckligare?


Jag är så vis att jag blir helt rörd över mig själv. Dalai Siri.

Glad


Alltså malacka, jag är så jävla lyckligt lottad som är rik...

... Rik på vänner. De bästa, härligaste, snällaste, pålitligaste, roligaste, skönaste, knäppaste, konstigaste, galnaste, mest FANTASTISKA vännerna. Vad skulle jag göra utan er?

I love y'allSin is in, darling


ÄNTLIGEN! Absolutely Fabulous återupplivas!Godmorgon


Störigt


Var hos tandläkarn idag - inga hål, yes! - och en grej jag undrar är varför de alltid ska envisas med att föra ett samtal med en när man ligger där i stolen med sjutton olika prylar i käften. Våra samtal var ungefär såhär stimulerande:

- Jaha, vad gör du annars då?
- Fchhtssswchhl ahahhh smmaachslelaa

- Hur länge har du varit i Norge?
- Schhaaa schungefäääärr shå shånaaahes

- Är det svårt att hitta jobb och boende och så där då?
- Mhaaaww hchhmma shkeaam

- Vart vill du resa sen då?
- Schhhyyyydsmerrrha


Hon slutade fråga efter ett tag iallafall. Kanske tyckte hon det började bli jobbigt med all saliv som flög upp på henne när jag försökte formulera ord.


Thaaaai
Här kommer jag bo ett tag. Typ helt okej och så då va.


Helt riktigt


"Sömnen är den navelsträng genom vilken individen hänger samman med världsalltet"
- Freidrich Hebbel

Ska sova nu, ta en riktig sovmorgon imorrn och drömma massa coola drömmar hela natten. Sleep tight!
Gillas


Jag älskar barnprogram. Kan sitta och glo hur länge som helst. Ibland längtar jag tills jag får barn för då "får" man kolla utan att någon tycker att man är konstig. Några favoriter när jag var liten var:Noaks ö, jag var helt besatt.Ika i Rutan var sjukt otäck, men man kunde inte sluta kolla.Dr. Snuggles, grym!De vilda djurens flykt, min absoluta favorit


Nananana

Dutty love


Alltså, det är något speciellt med den här bruden, Nicki Minaj. I videon är hon så SJUKT JÄVLA SNYGG. Man kan inte sluta kolla liksom (2:32)
Possessed


Alltså, jag vet inte vad som hände med mig idag. Klockan 08:30 kunde man se mig, Siri Johansson, POWERWALKA. Fatta. När jag kom hem STÄDADE jag. Helt sjukt. Och efter det LAGADE jag mat. Sinnes.

Jag tror att jag blev besatt av någon slags ohygglig, fasansfull och hurtig ande. Powerwalka, städa OCH laga mat - helt frivilligt.

När jag var liten trodde jag jämt att folk var besatta. Att det fanns en massa andar som hoppade in i människor och styrde dom som marionettdockor. Ibland när jag hade gjort något dumt kunde Mamma och Pappa säga:
- Näää, fyy! Vart har den snälla Siri tagit vägen?
Då började jag storgråta för då trodde jag att jag hade blivit besatt:
- NEJ, NEEEEEJ! Det är jag! Det är jag! Jag lovar, jag är den snälla Siri!! DET ÄR JAG!

Ja, jag var visst lite speciell som barn. Tur att det växte bort med tiden!


Herregud


Alltså shit, de där Ensamma Mammorna är ju mer hormonstinna än någonsin. Tre genombrunstiga morsor i desperat jakt efter en karl för att därefter massproducera sin avkomma - fantastisk TV!


Vacation


Exakt en vecka kvar tills jag styr kosan mot värme, palmer, stränder, elefanter och eventuell ping pong-show. Göööörhärligt!Ninja 4-ever


Shit, det har varit en tuff helg. I fredags var jag ute och dansade som ninja. Det blev bra!Rätt kul när jag skulle hem mitt i natten bara... Folk fick sig säkerligen ett gott skratt när de hoppade på bussen och fick se en ensam, sovande ninja med sitt svärd tätt intill sig.

Igår blev det röj med syrran och brorsan.. Kan knappt röra mig idag efter all dans. Och dessutom ledde en rad incidenter så småningom till ett samtal med Lejonet, he he he.


Flum


Hehe, den här reklamen gillar jag.
Heja Kungen


Det var ett jävla tjat om den där Kungaboken. Jag tycker att Kungen verkar vara en hyvens gubbe, sådär rolig och pillemarisk liksom. So what om han har varit på svartklubb och so what om han har varit på strippklubb, vem har inte gjort det i ungdomens sorglösa dagar?!


Vill man inte bara nypa honom lite i kinden va?


Skraj


Jag är riktigt jävla mörkrädd. Får nästan panikångest liksom.

Jag tänker att när jag är ensam i mörkret kommer en massa övernaturliga grejer hända med mig. Typ jag kommer att bli kidnappad av aliens och tvångsinseminerad med ett alienbarn. Eller den där äckliga figuren i Pan's Labyrint kommer att stå bakom ett träd med dom dära ögonen fastsatta i händerna och bara vänta på att få kasta sig över mig. Eller en ond trollman sitter i baksätet i bilen och rövar bort mig för att han behöver mitt blod till ett sjukt experiment som kommer ge honom världsherravälde. Eller ett gäng orcher gömmer sig bakom garaget för att klubba ihjäl mig på order av en okänd halvsläkting eftersom jag ovetandes egentligen är den rättmätige arvingen till ett magiskt rike.

Ja, helt omöjligt är det ju inte.(ÅH FY FAN, KAN NÄSTAN INTE LÄGGA UPP BILDEN, JAG HATAR DEN!)"Marry this woman, you will"


Jag och Johan Glans har ungefär samma tankar angående bröllop. Kolla här vid 6:13I Las Vegas kan man faktiskt gifta sig i ett Star Wars-bröllop. Och bli vigd av Obi-Wan Kenobi. Mäktigt!


Det är inte alltid lätt


- Pappa, vad önskar sig Tove i födelsedagspresent?
- Jaadu, jag ehh.. Jag minns inte riktigt. Eller jo.. Hon sa till mig att hon ville ha en sån där speciell salva tror jag..
- Salva?
Mamma sticker in huvudet:
- Löspuder, Ölf.


Simple happiness


Back home! Sova med Herman, kramas med familj och vänner, äta äppelkaka och flumma runt i godan ro. Allt är städat, varmvattnet räcker hur länge som helst och det finns massor av mat i kylen. Lycka!

Har haft en görhärlig helg med Denices familj (om ni läser så; HEJ NANNA OCH LENA!)

Nu ska jag till Brorsan och leverera ett troll i lusekofta.


RSS 2.0