Juldagen

Alla härhemma är mätta, förnöjda och fyllda av dagen-efter-jul-dåsighet. Jag har haft världens bästa jul igen!

Hoppas ni andra också haft en kjempegrejjjjjt julafton.


Julafton 2010


Denna julafton kommer att bli minst lika mysig! Jag längtar som en tok. Det är underbart att vara hemma!

Firar fjärde advent med urinkaskader


Om ynka pynka två dagar åker jag hem till Sverige, till kära familjen och alla kära små vänner.

Jag har haft jobbhelg... Har nog aldrig torkat så mycket piss som jag har gjort den här helgen. Känns nästan som någon liten hemlig och illvillig tomte har sprungit runt och kissat ner golv, väggar och handfat bara på djävulskap. Nacken är paj också. Och det har varit tre dödsfall, alla patienter som jag pratat med bara dagen innan. 

Därför ska det bli så himla skönt att få en liten paus och komma HEM å MYSA å GOSA å BARA VAAA'. Köphets


Jag har bestämt mig för att handla alla mina julklappar på nätet i år. På grund av att jag verkligen avskyr att gå i affärer. Speciellt såhär i jultider... Då affärerna fullkomligt osar av främmande kroppsodörer från svettiga människor som stånkades trängs och andas och knuffas och hetshandlar och bara är jävligt irriterande. Samtidigt så spelas de allra skrälligaste jullåtarna och allt är varmt och neonrören sticker i ögonen och huvudet snurrar och man glömmer allt vad man skulle göra och vill bara UT UT UT.

Julkommersen har verkligen makten att sabba min rena, fina julglädje.


Musikvideo


Vilken talangfull pojkvän jag har. Och vilken talangfull kameratjej han har!


Hehe


Min vän Kajjan påpekade att det är akut smörbrist i Norge och undrade om jag hade något med saken att göra.


Jaja, det kan väl hända att jag är lite överförtjust i smör... Men jag lovar att jag inte käkat upp hela Norges smörlager!Gaaaaawsh


Jag har köpt ett nytt smör! Kanske inte så upphetsande nyheter, men det är nämligen inte vilket smör som helst. Det är EXAKT lagom salt, har bra konsistens och intagande färg samt en härlig krämighet som bara är helt oemotståndlig.

Idag har jag ätit så mycket smör att jag har ont i magen. Först åt jag mackor med ett tjockt lager smör och därefter åt jag skorpor med tjockt lager smör och därefter åt jag riskakor med ett tjockt lager smör och därefter åt jag enbart ett tjockt lager smör...

Winter land

Det är så fint i Bergen de här dagarna att man nästan får en liten tår i ögat. Vitt, kallt, krispigt i luften och tjoande barn som åker pulka i parken bredvid.

Just nu eldar vi upp vår sista stulna lastpall, julkänslan är på topp!Prioriteringar


Vi stjäl lastpallar och hugger dom till ved för att vi inte har råd med bränsle till kakelugnen. Men vi har råd att köpa godsaker för flera hundra... Ikväll blev det dajmtårta, prinsesstårta, godis, choklad, chips, cola och popcorn.


Det handlar om prioriteringar!Zambo


Adde har lämnat oss här i Norge och åkt hem till Stockholm. Pappan lämnade ungarna i sticket!

Detta medför vissa förändringar i hushållet. Bland annat att vi måste laga mat själva. Det är också lite renare. OCH sist men inte minst... Jag och Daniel är inte längre ungdomar som bor i ett kollektiv. Vi är nu sambos.

Läskigt! Jag har aldrig varit sambo förut.

Men det går bra. Idag firas andra advent med finfrukost... Sen ska vi tvätta och städa och bädda - ni vet, vuxna sambogrejer och sånt.RSS 2.0