Simsmania

Hittat två gamla bilder som får representera hur jag har spenderat min helg:

¨

Så himla skönt. Jag och min kaaaaaeresta har bara flummat omkring.

Jag har spelat Sims 3 också! Kungligt spel. Har skapat familjen Von Sockel idag som består av mamma Gudrun - gravt överviktig och prostituerad, pappa Valentino - en feeder som älskar feta kvinnor, nördiga dottern Vanessa som jag planerar ska bli bortförd av aliens samt lilla pojken Donnie som jag har gett egenskaperna "AMBITIOUS", "EVIL" och "GENIOUS". Jag planerar att han ska få världsherravälde en dag. Funderar på att döda någon av dom för jag vill ha en gengångare i deras trädgård. Jag ska hålla er uppdaterade.


Star Wars foh lajf


Min karl vet hur han ska få mig på gott humör... Det här är mina nya leksaker:


Gawwwsch


Det har varit strålande solsken, varmt och klarblå himmel i två dagar nu. KAA SOM SKJEER?! Underbart!

I det här mysiga kvarteret bor vi:

Det vita huset precis bredvid parken är vår lya:

Phew..


Det var party igår! Det var inte lika party idag... Kom hem vid fyra inatt, fick två timmars sömn och sen var det bara att masa sig upp till jobbet som började 07.00. Man är väl en viking!

Himla kul igår dock! Jag hittade en tjock afrikan som snurrade mig sjutton varv i luften!Varför just jag?


Julkänslan försvann ganska snabbt idag....

Jag skulle nämligen gå och handla. På vägen dit började det självklart regna och jag blev dyngsur. Kall och blöt traskade jag vidare. Väl inne i matbutiken började världen plötsligt snurra, det svartnade framför ögonen på mig och jag svimmade av. Vaknade upp och låg lutad över kyldisken. En snäll tant hämtade vatten till mig. Jag fick sitta ner länge och återhämta mig och fortsatte sedan skakigt att handla. Väl framme i kassan, efter att jag plockat på mig två kassar mat, så meddelade kassörskan att de inte tog svenska kort som betalning och att uttagsautomaten låg 20 min bort. Det var lång kö, folk stirrade och jag blev svimfärdig igen. Jag ringde Daniel som skulle komma och hämta mig. Efter det gick jag ut utanför och ställde mig för att vänta. Där stod jag - svimfärdig, blöt och illamående.... Då kom det självklart fram en speedad pundare till mig med världens mest psykotiska blick. Han försökte tränga sig under mitt paraply och krama om mig samtidigt som han stirrade igenom sina djupbottnade glasögon och hysteriskt babblade på om att jag och han skulle skaffa oss världens bästa fotbollslag och träna fleeeeeeera gånger i veckan!!!!!

Shit alltså?

Tur att jag fick tacogratäng när jag kom hem som plåster på såren...


All I want for Christmas is a Hogwarts letter


Idag fick jag min första julkänsla.

Jag blev så inspirerad av snön uppe på fjället vilket ledde till att jag började spela julmusik vilket ledde till att jag drack julte vilket ledde till att jag åt gröt med kanel vilket slutligen ledde till att jag började kolla på en av de tidigare Harry Potter-filmerna... Av någon anledning är HP=Ultimata julkänslan. Det är något speciellt när Hogwartsbarnen på vintern springer omkring i sina randiga halsdukar och har svävande ljus i matsalen och trollar massa kul och går omkring i snön i Hogsmeade.


Walla


Vi har kamin i vår lägenhet! Det börjar redan bli sjukt kallt här i Bergen (det är snö uppe på Ulriken nu) så det är bästa stunden på dagen när man sitter hemma vid varma brasan och baaaa myser.

Imorgon är jag LEDIG! Hörs då!


Hur kvinnor framställs i media


Ibland blir jag så trött på det här sjuka samhället vi lever i.
Ulriken


Hur kan helgen redan vara slut? Jag förstår inte vad som hände.

Igår besteg jag äntligen Ulriken 643 m! ...Eller okej, vi tog linbanan. Det blåste, var skitkallt men skitfint och Daniel spillde kokhett kaffe över hela sig hehehe.
Tjong gräddkaramell

Äntligen! Tung arbetsvecka har lidit mot sitt slut. Jag förstår att alla varit utom sig av oro, bitit sina naglar och ängsligt undrat hur det har gått med min urinvägsinfektion... Och jag kan lugnt meddela att KISSERIET ÄR ÅTERIGEN NORMALT.
Så nu kan ni pusta ut.
Nacken är däremot paj och jobbveckan har varit full av pilska gubbar i stil med:

- Hej, går det bra om jag kommer in och vaskar lite inne på rummet?
- Ehheee heheheheheeee... Om du vaskar mig så kan jag vaska dig....


Nej.

Mår lite bättre ändå


Varma mackor, tranbärsjuice som kostade förmögenheten, muffins, te, Star Wars och koooooooos.... Bäst av allt, jag är ledigt imorgon.. Jabadabadoo!
Ajsing-kiss


Jag har kissat taggtråd ett par dagar. Och sylvassa glasbitar. Och knivseggar. Så, idag på jobbet tog jag mod till mig, gick fram till en sköterska och stammade förläget fram ifall det skulle gå bra ifall jag fick göra ett kisstest. Sen fick jag tömma blåsan i ett rör, sköterskan tog prover och dååååååå blev hon helt förfärad... Och nu citerar jag: "KRAFTIG urinvägsinfektion", "allvarligt", "antibiotika - genast"...

Jag har ledsna hundögon, tycker våldsamt synd om mig själv och har stoppat en petflaska med kokvarmt vatten mellan låren.


Flow


Vilket flooooow... Allt flyter på så bra och jag har fullt upp hela tiden. Jobb, stupa i säng efter jobb, mysa, laga mat och lunchlådor, gosa, pyssla i lägenheten, fly från regnet, skypa, handla, kolla film...

Men ibland känns det som att min hjärna inte riktigt förstår vad som händer. Jag var ju nyss 17 bast? Jag hade ju nyss sommarlov? Jag hade inte gått ut gymnasiet? Jag flummade runt med Kajsa och Amanda i skolan?

Jag flummar fortfarande runt, men nu är jag plötsligt i Norge med lägenhet, vikarietjänst och sambo. Skumt va?
RSS 2.0